NASLOV

Scopolijeva 8, Ljubljana

KONTAKT

M: 031-768-957

Pokličite nas

 

Domov

Ključna dejstva:

Imamo dolgoletne izkušnje z inštruiranjem. Izključno z inštrukcijami se ukvarjamo že 20 let.

Nudimo preprosto, jasno, razumljivo in natančno razlago. Če je kakšna stvar težje razumljiva, jo po potrebi razložimo na več načinov, pomagamo si z učnimi pripomočki, grafično ali prostorsko predstavo…

Smo strokovnjaki na svojem področju. Rešiti znamo praktično vsako nalogo in rešiti vsak problem. Med drugim za večino šol vemo, kateri učitelji učijo in kaj točno zahtevajo.

Učimo večino predmetov, ki so na predmetniku različnih šol. Največ težav je sicer pri matematiki, naravoslovnih predmetih in jezikih.

Vse predmete učimo za vse stopnje. Torej za osnovne šole, srednje šole ter vse vrste visokih šol in fakultet.

Poleg dela na inštrukcijah poskrbimo tudi za domače delo. Brez lastnega truda je težko pričakovati dober rezultat.

Na voljo smo vsak dan. Med tednom tako dopoldan kot tudi popoldan. Prav tako smo na voljo med vikendi, ob sobotah in ob nedeljah.

Pripravljeno imamo učno gradivo za vse predmete. Učno gradivo obsega natančne definicije osnovnih pojmov, vse potrebne obrazce in formule ter rešene primere.

Imamo obsežno zbirko (3000+) lastnih vaj, ki so v glavnem namenjene delu na inštrukcijah. Tako kar najhitreje pridemo do cilja.

Zbrali smo obsežno zbirko knjig, učbenikov ter učnih listov iz različnih šol, da lažje poskrbimo tako za vaje pri nas kot tudi doma.

Če je potrebno, lahko stopimo v stik z učiteljem in tako lažje premagamo težave.

Starše osnovnošolcev in dijakov sproti obveščamo o napredku in jim svetujejo, kako naj usmerjajo in spodbujajo svojega otroka.

Imamo izkušnje z ljudmi s posebnimi potrebami; npr. disleksija, motnje pozornosti, motorične motnje, hiperaktivnost, gluhi, celebralna paraliza,…

Delamo s kandidati vseh starosti: z relativno majhnimi otroci, mladostniki in odraslimi.

Vtisi udeležencev

Mislim, da se na Davidove inštrukcije fizike splača iti. Hitro ti razloži snov, pokaže uporabo formul v nalogah in če še vedno ne razumeš, ti je vedno pri roki. Meni je fiziko tako dobro razložil, da sem iz nule prišel na to, da sem fiziko znal bolje kot tri četrtine razreda. Kdor ima probleme s fiziko, naj se obrne na Davida.
Jure Benedik, inštrukcije iz fizike
Kontakt

Na voljo smo vam vsak dan v tednu. Pokličite nas ali nam pišite, prepičani smo, da vam bomo lahko pomagali.
  • Scopolijeva 8, Ljubljana
  • 031-768-957
  • info@kvalitetne-instrukcije.si