Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščine

V primeru, da gre za inštrukcije za osnovno šolo, lahko pomagamo tako v nižjih kot v višjih razredih. Potrudimo se, da se izboljša besedni zaklad, samozavest pri pisnem in ustnem izražanju ter pri razumevanju slovnice.

Če gre za inštrukcije za srednjo šolo, pomagamo pri testih in pri spraševanjih ali pa pri sprotnem utrjevanju znanja. Na voljo so tudi priprave na maturo. Nudimo pa tudi pomoč pri ogledu mature in po potrebi pomagamo sestaviti ugovor.

Nudimo pa pomoč tudi tistim, ki rabijo izboljšati znanje angleščine tako v zasebnem kot tudi v poklicnem življenju. Tako je na voljo konverzacija, priprave na razgovore za službo v tujini, raba poslovne angleščine ali pa samo osveževanje in nadgraditev znanja.

Možni so tudi prevodi besedil iz angleškega ali pa v angleški jezik.

Več informacij vključno z natančnim popisom učne snovi najdete tukaj.

Poleg angleščine učimo tudi nemščino in slovenščino. Na voljo pa so tudi inštrukcije iz matematike, fizike, kemije, elektrotehnike, poslovne matematike, statistike in še česa.

Vtisi udeležencev

Čeprav sva oba sovražila matematiko v šoli, sva se vedno veselila inštrukcij iz matematike pri Davidu. Učenje namreč prilagodi vsakemu posamezniku, snov razloži na preprost način in med urami kmalu ugotoviš, da v bistvu zmoreš. In kmalu sam pri sebi postaviš višje cilje, kot je le zadostnih 50%. Tudi med vročimi poletnimi dnevi, ko sva oba sanjala o morju in brezskrbnosti, sva se skupaj zabavala pri Davidovi matematiki …
Lea in Boštjan, Inštrukcije matematike
Kontakt

Na voljo smo vam vsak dan v tednu. Pokličite nas ali nam pišite, prepičani smo, da vam bomo lahko pomagali.
  • Scopolijeva 8, Ljubljana
  • 031-768-957
  • info@kvalitetne-instrukcije.si