Naši inštruktorji

David Lukman

Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije matematike izvajam od leta 1997 in se ukvarjam samo s poučevanjem. Skupaj z ženo Simono sva pomagala mnogim. Že tako solidno znanje sem v tem času bogato nadgradil.

Simona Lukman

Inštrukcije poslovne matematike in kemije

Učim matematiko za osnovne šole, srednje šole in gimnazije ter poslovno matematiko za vse stopnje. Veliko znanja za poučevanje sem dobila od svojega moža.

Ana Rebec

Inštrukcije matematike

Študirala sem na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, smer matematika-računalništvo. Po končani fakulteti sem opravila pripravništvo in učila na dveh srednjih šolah v Ljubljani.

Zunanji sodelavci:

Včasih potrebujemo pomoč. Pomagajo nam učitelji in študentje z ustreznim znanjem in smislom za poučevanje. Pri poučevanju jim je na voljo vse naše učno gradivo.

Imamo dolgoletne izkušnje z inštruiranjem. Izključno z inštrukcijami se ukvarjamo že 20 let. Nudimo preprosto, jasno, razumljivo in natančno razlago. Če je kakšna stvar težje razumljiva, jo po potrebi razložimo na več načinov, pomagamo si z učnimi pripomočki, grafično ali prostorsko predstavo…

Učimo večino predmetov, ki so na predmetniku različnih šol. Največ težav je sicer pri matematiki, naravoslovnih predmetih in jezikih. Vse predmete učimo za vse stopnje. Torej za osnovne šole, srednje šole ter vse vrste visokih šol in fakultet. Poleg dela na inštrukcijah poskrbimo tudi za domače delo. Brez lastnega truda je težko pričakovati dober rezultat.

Na voljo smo vsak dan. Med tednom tako dopoldan kot tudi popoldan. Prav tako smo na voljo med vikendi, ob sobotah in ob nedeljah. Pripravljeno imamo učno gradivo za vse predmete. Učno gradivo obsega natančne definicije osnovnih pojmov, vse potrebne obrazce in formule ter rešene primere.Imamo obsežno zbirko (3000+) lastnih vaj, ki so v glavnem namenjene delu na inštrukcijah. Tako kar najhitreje pridemo do cilja.

Zbrali smo obsežno zbirko knjig, učbenikov ter učnih listov iz različnih šol, da lažje poskrbimo tako za vaje pri nas kot tudi doma. Če je potrebno, lahko stopimo v stik z učiteljem in tako lažje premagamo težave. Starše osnovnošolcev in dijakov sproti obveščamo o napredku in jim svetujejo, kako naj usmerjajo in spodbujajo svojega otroka.

Imamo izkušnje z ljudmi s posebnimi potrebami; npr. disleksija, motnje pozornosti, motorične motnje, hiperaktivnost, gluhi, celebralna paraliza,…

Delamo s kandidati vseh starosti: z relativno majhnimi otroci, mladostniki in odraslimi.

Vtisi udeležencev

Pri Davidu sem imel inštrukcije matematike. V enmu tednu me je rešil popravca. Sm ful zadovoljen.
Jure Loštrek, Inštrukcije matematike
Kontakt

Na voljo smo vam vsak dan v tednu. Pokličite nas ali nam pišite, prepičani smo, da vam bomo lahko pomagali.
  • Scopolijeva 8, Ljubljana
  • 031-768-957
  • info@kvalitetne-instrukcije.si