Inštrukcije slovenščine

Inštrukcije slovenščine

V primeru, da gre za inštrukcije za osnovno šolo, lahko pomagamo v kateremkoli razredu. Pri otrocih, ki so v nižjih razredih, gre največkrat za težave z branjem ali težave z razumevanjem besedila. Pri starejših pa je največkrat cilj izboljšanje ustnega in pisnega izražanja, lahko pa se zatakne tudi pri slovnici.

Če gre za inštrukcije v srednji šoli, pomagamo tako pri testih in ustnih spraševanjih kot tudi pri pripravah na maturo. Poleg slovnice dajemo velik poudarek tudi pisanjem esejev.

Nudimo tudi pomoč pri ogledu matur, kjer po potrebi pomagamo sestaviti ugovor na oceno (kjer smo bili že večkrat uspešni).

Izkušnje pa imamo tudi z učenjem tujcev, ki se morajo naučiti govoriti in pisati slovensko.

Več informacij vključno z natančnim popisom učne snovi najdete tukaj.

Poleg slovenščine učimo tudi nemščino in angleščino. Na voljo pa so tudi inštrukcije iz matematike, fizike, kemije, elektrotehnike, poslovne matematike, statistike in še česa.

Vtisi udeležencev

Tri leta poprej sem obiskoval različne izvajalce inštrukcij poslovne matematike, vendar nikoli nisem dosegel željenega rezultata. Ko pa sem prišel k Simoni in Davidu, se je z dobro in kvalitetno razlago ter trdim delom hipoma obrnila. Zelo sem zadovoljen, ker sta mi lahko pomagala.
Denis Milošič, inštrukcije matematike
Kontakt

Na voljo smo vam vsak dan v tednu. Pokličite nas ali nam pišite, prepičani smo, da vam bomo lahko pomagali.
  • Scopolijeva 8, Ljubljana
  • 031-768-957
  • info@kvalitetne-instrukcije.si