Inštrukcije slovenščine

Inštrukcije slovenščine

V primeru, da gre za inštrukcije za osnovno šolo, lahko pomagamo v kateremkoli razredu. Pri otrocih, ki so v nižjih razredih, gre največkrat za težave z branjem ali težave z razumevanjem besedila. Pri starejših pa je največkrat cilj izboljšanje ustnega in pisnega izražanja, lahko pa se zatakne tudi pri slovnici.

Če gre za inštrukcije v srednji šoli, pomagamo tako pri testih in ustnih spraševanjih kot tudi pri pripravah na maturo. Poleg slovnice dajemo velik poudarek tudi pisanjem esejev.

Nudimo tudi pomoč pri ogledu matur, kjer po potrebi pomagamo sestaviti ugovor na oceno (kjer smo bili že večkrat uspešni).

Izkušnje pa imamo tudi z učenjem tujcev, ki se morajo naučiti govoriti in pisati slovensko.

Več informacij vključno z natančnim popisom učne snovi najdete tukaj.

Poleg slovenščine učimo tudi nemščino in angleščino. Na voljo pa so tudi inštrukcije iz matematike, fizike, kemije, elektrotehnike, poslovne matematike, statistike in še česa.

Vtisi udeležencev

Čeprav sva oba sovražila matematiko v šoli, sva se vedno veselila inštrukcij iz matematike pri Davidu. Učenje namreč prilagodi vsakemu posamezniku, snov razloži na preprost način in med urami kmalu ugotoviš, da v bistvu zmoreš. In kmalu sam pri sebi postaviš višje cilje, kot je le zadostnih 50%. Tudi med vročimi poletnimi dnevi, ko sva oba sanjala o morju in brezskrbnosti, sva se skupaj zabavala pri Davidovi matematiki …
Lea in Boštjan, Inštrukcije matematike
Kontakt

Na voljo smo vam vsak dan v tednu. Pokličite nas ali nam pišite, prepičani smo, da vam bomo lahko pomagali.
  • Scopolijeva 8, Ljubljana
  • 031-768-957
  • info@kvalitetne-instrukcije.si